OŠ NAZARJE
KOLEDAR DOGODKOV

publikacija


OŠ NAZARJE MED 15. NAJBOLJ KULTURNIMI ŠOLAMI LETA 2016


V četrtek, 22. septembra 2016 je v Žalcu potekala zaključna prireditev projekta Kulturna šola. Izmed 15 nominiranih šol, med katerimi je bila tudi naša šola, so razglasili najboljšo med najboljšimi – “najbolj kulturno šolo leta 2016”, podelili pa so tudi priznanja desetim šolam, ki izstopajo na posameznih področjih kulturnega udejstvovanja in ustvarjanja.

OŠ Nazarje je prejela POSEBNO PRIZNANJE ZA IZREDNE DOSEŽKE NA PODROČJU ZBOROVSKE DEJAVNOSTI, na kar smo izjemno ponosni.

slika0005


PONOVNO DRUGI NA KVIZU O GOZDU

V sredo, 14. 9. 2016 je v Domu kulture v Nazarjah potekal že 7. KVIZ O GOZDU IN LESU. Udeležilo se ga je pet šol iz Zgornje Savinjske doline. Ekipo naše šole so sestavljali osmošolci: Matic Tevž, Liza Zagožen, Kaja Benedik in Klemen Lamprečnik kot rezerva. Učenci so odgovarjali na vprašanja o podlubnikih, Muzeju gozdarstva in lesarstva ter splošno o gozdu. Nazarčani so se do zadnjega borili za prvo mesto in na koncu pristali na drugem za učenci iz Ljubnega ob Savinji. Tekmovalci so pokazali precej znanja in si prislužili lepe nagrade ter kosilo v bližnjem gostišču.
Tekmovalcem in mentorici Angelci Letojne iskreno čestitamo za dober rezultat.

kviz


LIKOVNI TABOR, Dom na Smrekovcu 2016