OŠ NAZARJE
KOLEDAR DOGODKOV


Mladinski zbor na intenzivnih pripravah na Pohorju

Na Slivniškem Pohorju je ta vikend odmevala naša pesem. V soboto, ko se nam je pridružilo 40 pevcev iz OŠ Prežihov Voranc iz Maribora, pa je streho doma CŠOD Planinka kar privzdigovalo. Vsi se pripravljamo na velik nastop v Cankarjevem domu in spoznavanje novih pesmi v večji pevski skupini je bilo prav enostavno. Od Händlove Aleluje do afriške Imaliyam, vse smo »pregrizli« in sedaj bodo naše nadaljnje skupne vaje lažje.  Poleg vaj pa smo nestrpno  čakali na sobotni večer, ko smo preizkusili znanje novih pevcev iz 6. razreda. Odlično so se odrezali, zato so jih devetošolke s krstom potrdile kot enakopravne člane zbora. Hvala tudi naši glasbeni pomočnici Katarini in vsem, ki ste omogočili izvedbo vaj. 

Ha HaVEČ SLIK se nahaja v galeriji…


thinking2ŠOLSKO TEKMOVANJE IZ LOGIKE

V četrtek, 24. 9. 2015 so se na vseh osnovnih šolah po Sloveniji, učenci pomerili v logičnem razmišljanju in lingvistiki na ŠOLSKEM TEKMOVANJU IZ LOGIKE. Na naši šoli se je tekmovanja udeležilo 46 učencev razredne in 37 učencev predmetne stopnje. Tekmovalci so dobro razmigali svoje »možgančke« in z rezultati potrdili, da znajo logično razmišljati. 

Najboljše v tretji triadi, Tonja Venek iz 7. a razreda, Ana Marija Andrejovec 
iz 8. a razreda in Nadja Jelšnik iz 9. b razreda, so si z odličnimi rezultati zagotovile uvrstitev na državno tekmovanje,  ki bo 17. oktobra na naši šoli. 
Dekletom želimo veliko motivacije in energije pri pripravah, vsem ostalim tekmovalcem pa čestitamo za dosežene uvrstitve. 

Več

 Mentorica:

Jožica Bezovnik


veseleNOGICE1

 


1. šolski dan
1._solski_dan0012!Kolaz_1024x576


 

Mladinski zbor na intenzivnih pripravah na Pohorju