OŠ NAZARJE
KOLEDAR DOGODKOV


PLAVALNI TEČAJ

???????????????????????????????

KO SEM SE ZBUDILA, SEM POZAJTRKOVALA IN ŠLA V ŠOLO, SAJ SEM VEDELA, DA JE PLAVALNI TEČAJ. SKUPAJ SMO POČAKALI NA AVTOBUS. KO SE JE PRIPELJAL, SMO SE ODPELJALI V VELENJE. KO SMO PRIŠLI DO BAZENA, SMO SE V GARDEROBI PREOBLEKLI V KOPALKE. POTEM SMO SE RAZDELILI V SKUPINE. PO VAJAH JE SLEDILA PROSTA IGRA IN MALICA. PUNCE SMO IZ NAHRBTNIKOV POTEGNILE SLADKARIJE. POTEM SMO ŠLI NAZAJ V BAZEN. KO SE JE PLAVALNI TEČAJ KONČAL, SMO DOBILI DIPLOME IN SE ZAHVALILI ZA VSE. ODŠLI SMO NAZAJ V ŠOLO OBIČAJNEMU POUKU NAPROTI.

ZORNA, 2. A


NA PLAVALNI TEČAJ SEM SE PELJALA Z MINI AVTOBUSOM.
TAM SEM DOBILA ZAPESTNICO IN SPOZNALA UČITELJICO IN UČITELJA PLAVANJA.  V GARDEROBI SEM SE PREOBLEKLA V KOPALKE IN VZELA BRISAČO.  V KOPALNICI SEM SE STUŠIRALA IN  ZAVILA V BRISAČO. PRIDRUŽILA SEM SE UČITELJICI PLAVANJA. PLAVALI SMO V GLOBOKI  VODI. V NIZKI VODI SEM SE NAUČILA PUŠČICO.
NAJBOLJ VŠEČ MI JE BILO, KO SEM SE LAHKO S PRIJATELJI IGRALA.

KARIN, 2. A


V GARDEROBI SMO  SE PREOBLEKLI V KOPALKE. POTEM SMO SE ŠLI STUŠIRAT. POČAKALI SMO NA UKAZ UČITELJICE MOJCE. V VODI SMO SE UČILI PUŠČICO. NA KONCU SMO IMELI PROSTO IGRO. SKAKALI SMO V BAZEN,  PRSNO  PREPLAVALI VELIK  BAZEN TER VADILI MRTVAKA . PREDZADNJI DAN SEM SE NAUČILA GLEDATI POD VODO. ZADNJI DAN SMO POKAZALI KAJ SMO SE NAUČILI. DOBILI SMO PRIZNANJA. TA DAN SMO IMELI TUDI NAJVEČ PROSTE IGRE. SKAKALI SMO Z RDEČE BLAZINE. TO PA MI JE BILO TUDI NAJBOLJ ZABAVNO.

TAJA, 2. A


OD ŠOLE SMO SE ODPELJALI Z MINI AVTOBUSOM.  PRIPELJALI SMO SE DO BAZENA. V GARDEROBI SMO SE PREOBLEKLI IN VZELI BRISAČO.  POTEM SMO SE STUŠIRALI.  NAJPREJ SMO SE Z VAJAMI OGRELI. V MALEM BAZENU SMO SE UČILI PRILAGAJATI NA VODO IN DRSETI. POTEM SMO VADILI PRAVILNE GIBE PRSNEGA PLAVANJA. TO MI JE KAR DOBRO USPELO. KO SMO NALOGE OPRAVILI, SMO SE LAHKO IGRALI. NAUČILA SEM SE PLAVATI. NAJBOLJ VŠEČ MI JE BILO PRSNO PLAVANJE.

MOJCA, 2. ANASTOP za ostarele krajane 

nastop_za_ostarele0007

V soboto, 13. 12. 2014 so učenci plesnega krožka z mentorico Jožico Pustoslemšek pripravili program za ostarele krajane.

S pesmijo in plesom so jim pričarali praznično vzdušje.NASTOP PEVSKIH ZBOROV - “Ta veseli dan kulture” 

naslovnica_zbori_3.dec.2014                                                                                                                                                               foto Filip Eremita

“Ta veseli dan kulture” je  naslov koncerta, s katerim smo tudi na naši šoli počastili Prešernov rojstni dan. Starejši otroški zbor, mladinski zbor in i- zborček so predstavili pesmi letošnjega šolskega leta, v goste pa so povabili tudi zanimivo gostjo, gospo Kulturo. V pogovoru z njo smo izvedeli marsikaj zanimivega o njej in o nas samih. Tudi to, da je kultura vedno med nami in je najsrečnejša takrat, ko živi v naših medsebojnih odnosih. Prisluhnite Prešernovemu sonetu “O, Vrba” in ostalim posnetkom v zavihku “Pevski zbori”.

  

Maček Muri
HITRI DOSTOP        PUBLIKACIJA         GOVORILNE  
               
                  JEDILNIK

   eGRADIVA                 KNJIŽNICA    

Kje nas najdete?

Click to open larger map