OŠ NAZARJE
KOLEDAR DOGODKOV

BSH junior počitnice – 2. del 

Drugi del letošnjih BSH junior počitnic poteka na OŠ Nazarje od 22. 8. do 26. 8. V skupini je devetintrideset nadobudnežev, ki so se v tem tednu vživeli v življenje na gradu in se spremenili v viteze in princese. Najprej smo skupaj okrasili grad, si izdelali oblačila in pripomočke, ki so sestavni del življenja na gradu. Naučili smo se dve grajski pesmi, najbolj pa je zabavno, ko skupaj gremo na igrišče, kjer skačemo, tekamo in igramo nogomet.


prvi šolski dan 2016

Drage učenke in učenci!

Čeprav je pred nami še kar nekaj dni počitnic, vas vseeno že zdaj obveščamo, da vas z veseljem pričakujemo v četrtek, 1. septembra 2016, ob 8.20 uri. Dobimo se pred glavnim vhodom v šolo, kjer vas bodo po uvodnem pozdravu sprejele vaše razredničarke in razredniki ter vas popeljali v matične učilnice. Prvi dve uri boste dobili podrobnejša navodila za šolsko leto, ki je pred nami in se seznanili s številnimi izzivi, ki smo jih pripravili za vas, nato pa bo pouk potekal po urniku. Urnike boste prejeli prvi šolski dan.

Malica bo prvi šolski dan, kot je to že običajno, pripravljena za vse, kosili pa boste lahko tisti, ki ste se s prijavnico v juniju prijavili tudi na kosilo.

Želimo vam čim prijetnejše zadnje počitniške dni in se že veselimo ponovnega srečanja z vami!

Kolektiv in vodstvo OŠ Nazarje

 


Vesna Lešnik, ravnateljica OŠ Nazarje, sourednica monografije

Mr radoje stopić: DOPUNSKA NASTAVA, METODIČKI OSVRT SA PRIMERIMA

(mag. radoje stopić: DOPOLNILNI POUK, METODIČNI POGLED S PRIMERI)

Junija 2016 je bila objavljena monografija z naslovom Dopunska nastava, metodički osvrt sa primerima (op. prev. Dopolnilni pouk, metodični pogled s primeri). Izdal jo je Reginalni centar za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju (op. prev. Regionalni center za profesionalni razvoj zaposlenih v izobraževanju), Užice, Republika Srbija.
Pri izdaji knjige je kot sourednica sodelovala tudi ravnateljica OŠ Nazarje, Vesna Lešnik.

monografija

Več…


PRVI TEDEN BSH JUNIOR POČITNIC SE JE USPEŠNO ZAKLJUČIL 

Zahvaljujemo se staršem, ki so vestno spremljali vsa obvestila in napotke, kuharicam OŠ Nazarje za slastne in obilne obroke, podjetju BSH, ki nas je opremil z materialom za izvedbo delavnic, marljivim animatorkam ter otrokom, ki so bili polni veselja in motivirani za vse vrste aktivnosti.

P1070088

Več …


PLANINSKI IZLET NA BEGUNJŠČICO

PIbegunjscica0002
13 učencev planinskega krožka predmetne stopnje se je v ponedeljek, 4. 7. 2016 podalo na 2060 metrov visoko Begunjščico. Po dobrih sedmih urah hoje smo se z dvema kombijema odpeljali še na Bled, kjer smo v toplem jezeru sprali sol z naših teles. Za zaključek smo v Kamniku napolnili povsem prazne trebuhe s kebabom. Izlet sta vodila planinska vodnika Patricija in Primož.
SEZNAMI POTREBŠČIN ZA ŠOL. L. 2016/17
solskePotrebscine


PREJELI SMO NAZIV KULTURNA ŠOLA 2016

Konec meseca maja se je naša šola že tretjič prijavila na razpis Javnega sklada Republike Slovenije za kulturne dejavnosti. S prijavo in obsežno obrazložitvijo smo morali dokazati, da si še vedno zaslužimo ta naslov. Komisijo smo prepričali in le-ta je naše delo nagradila z nazivom KULTURNA ŠOLA 2016. Ta naziv bomo lahko uporabljali od 1. 9. 2016 do 31. 8. 2021.
V petek, 23. septembra 2016, se bomo na OŠ Petrovče udeležili slavnostne podelitve priznanj.
kulturna sola2

BSH Junior počitnice 2016