OŠ NAZARJE
KOLEDAR DOGODKOV
FACEBOOK
Facebook By Weblizar Powered By Weblizar

PREGNALI SMO ZIMO IN RAZISKOVALI POMLAD

V 1. a smo dali vse od sebe, da bi pregnali zimo, čeprav smo si po tiho vseeno želeli še malo snega. Našemljeni smo se sprehodili po kraju in obiskali župana. V razredu smo izdelali maske žirafe.

Tudi Gregorjevo ni ostalo neopaženo. Zgibali in okrasili smo svoje ladjice iz papirja in jih spustili po Dreti. Navdušeno smo jih opazovali z mosta, a nekatere so se zatikale ob vejevje v vodi in so se le s težavo prebile naprej. To nas je malo žalostilo.

Ko je sonce močneje posvetilo in so nas razveselili znanilci pomladi, smo se odpravili v Mozirski Gaj, kjer nam je g. Blaž razkazal skrite kotičke pomladnega rastlinskega in živalskega sveta.

V vremensko muhastem aprilu smo raziskovali domači kraj in njegove znamenitosti. Z dežnikom in škornji smo bili vedno pripravljeni na dogodivščine izven šolskih zidov. Nekatere stvari pa je treba narediti tudi v razredu. Tu smo se naučili že veliko črk, se preizkušali v branju in pisanju ter računanju, merili z različnimi pomagali in na različnih površinah. Čas je hitro mineval, mi pa smo ugotovili, da znamo že veliko več, kot prvi šolski dan.

HITRI DOSTOP       
PUBLIKACIJA         GOVORILNE  

                JEDILNIK            

   eGRADIVA                 KNJIŽNICA