OŠ NAZARJE
SIO.MDM
SIO.MDM
OBLAK 365
OŠ NAZARJE
OŠ NAZARJE
OŠ NAZARJE

ŠOLSKA SHEMA

VARNOST NA SPLETU

eAsistent: POJASNILA IN ODGOVORI NA VPRAŠANJA v zvezi z varnostnimi kodami za potrditev istovetnosti in kontaktnih podatkov

Spoštovani starši,

s pričetkom letošnjega šolskega leta je zaradi zagotavljanja točnosti in ažurnosti vaših kontaktov, ki jih vodimo v naših uradnih evidencah (eAsistent), potrebno varnostno potrditi vaše podatke.

Iz eAsistenta boste prejeli varnostno kodo za potrditev podatkov skupaj z povezavo do spletnega obrazca, ki vas bo vodil skozi celoten postopek. V kolikor kode niste prejeli, nam to sporočite in vam jo bomo ponovno poslali.

Za starše, ki bi radi uporabljali eAsistenta za starše, je novost tudi ta, da vašo prijavo oddate prostovoljno skozi spletni obrazec, ko podatke potrdite.

Več o varnostnem potrjevanju podatkov in o pravni ureditvi eAsistenta, ki ga na šoli uporabljamo za vodenje šolske dokumentacije, lahko preberete v priloženi PRIPONKI.

OBLAK 365: Office, digitalna shramba in druge ugodnosti Office 365

Z veseljem vas obveščamo, da je tudi na naši šoli na voljo dostop do Office 365, paketa spletnih storitev in programske opreme za lažjo komunikacijo in sodelovanje. Učencem in učiteljem so odslej na voljo:

  • zmogljiva elektronska pošta z naslovi @os-nazarje.si
  • digitalna shramba v velikosti 1000 GB
  • orodja za hkratno delo na dokumentih
  • orodja za učinkovito spletno komunikacijo

Office 365 omogoča varno mobilno delo preko različnih odjemalcev in širokega nabora spletnih brskalnikov. Informacije uporabnikov se nikoli ne uporabljajo v oglaševalske namene.

Posebna ugodnost za učence

V času trajanja izobraževanja je učencem brezplačno na voljo polna programska zbirka Office ProPlus, ki vključuje programe Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Publisher in Access.

 

Za dostop do Office 365 obiščite spletno mesto  in se prijavite z up. imenom in geslom (uporabniško ime in geslo, ki ste ga dobili za vstop v e-učilnico).

 

Želimo vam prijetno uporabo možnosti Office 365!

OŠ NAZARJE
OŠ NAZARJE
INTERAKTIVNE VAJE

KOLEDAR

september 2020
PTSČPSN
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30     
« Avg   Okt »

HITRI DOSTOP

Novice OŠ Nazarje GALERIJA
eAsistent JEDILNIK
PUBLIKACIJA e-UČILNICA
OBČINA NAZARJE

Interesne dejavnosti v šol. l. 2020/2021

Interesne dejavnosti so oblika izobraževanja...

1. šolski dan

Obvestilo 1. ŠOLSKI DAN Novo šolsko leto bomo...