Drage učenke in učenci!

Pouk na daljavo je še vedno v teku in najbrž že komaj čakate počitnic. Pred nami je še nekaj dni in ker se zavedamo, da je bilo to obdobje za vas naporno, smo za zadnji delovni teden tega koledarskega leta za vas pripravili »projektni teden« z dnevi dejavnosti, da bo čas do prazničnih trenutkov minil hitreje in v nekoliko bolj sproščenem vzdušju.

V ponedeljek, 21. 12. 2020, bo potekal naravoslovni dan z naslovom Krepimo svoje zdravje, v torek, 22. 12. 2020, športni dan in v sredo, 23. 12. 2020, kulturni dan. Navodila za vse dejavnosti v teh treh dneh vam bodo podali učitelji in razredniki. Zadnji, predbožični dan, 24. 12. 2020 se boste učenci predmetne stopnje na dopoldanskih urah oddelčnih skupnosti v virtualnem svetu poslovili od iztekajočega se leta, ob 11.30 uri pa se bomo vsi skupaj srečali v spletnem okolju Zoom na krajši proslavi ob 30-letnici plebiscita in zaključku leta s skupno pesmijo v počastitev državnega praznika. V upanju, da se v novem koledarskem letu srečamo v šolskih prostorih, bomo predvidoma ob 12. uri zaključili, si izrekli dobre želje in si privoščili še kako zaslužene počitnice!

Naj vam projektni teden z zanimivimi aktivnostmi polepša predpraznične dni! In ne pozabite paziti nase ter na vse, ki jih imate radi.

Vodstvo in kolektiv OŠ Nazarje

Dostopnost