Drage učenke in učenci, spoštovane sodelavke in sodelavci!

Leto 2020 se počasi zaključuje. Za nami je leto, ki je postreglo z nepričakovanim dogajanjem in do nedavnega še nepredstavljimi okoliščinami. Ustavljeno življenje, nedovoljeni stiki z ljudmi v okolju, šolanje na daljavo, preživljanje prostega časa v domačem okolju, opravljanje službe v lastnih domovih, nedostopnost storitev in trgovin… vse to in še kaj je docela spremenilo naša življenja in na marsikoga od nas vplivalo izrazito negativno. Postali smo v celoti odvisni od računalniške tehnologije, ki jo uporabljamo pravzaprav na vseh področjih našega vsakdana.

Izzivov v tem letu je bilo nešteto. In čeprav se zdi, da je zaradi vsega naštetega leto 2020 trajalo veliko dlje, kot običajna leta, smo bili vsem izzivom kos. Uspešno smo se spopadli s šolanjem na daljavo in veseli me, da ste kljub občasnim težavam s tehnologijo in povezavami, resno in odgovorno poprijeli za delo, redno sodelovali z učitelji in se lotevali nalog, s katerimi ste pridobivali ali pa nadgrajevali svoje znanje in razvijali svoje sposobnosti v kar največji možni meri. Zato naj vam ob tej priložnosti namenim besede zahvale za vaše sodelovanje, za pridno delo, za potrpežljivost in vam čestitam za vztrajnost in pogum, ki ste ju pri tem pokazali.

Pred nami so prazniki, ki jih tudi v običajnih razmerah preživljamo v krogu domačih. Tokrat je to še posebej pomembno, saj si vsi prav iskreno želimo, da bi v leto 2021 zakorakali zdravi in da bi se v novem letu čim prej srečali v živo, s prijatelji, sošolci, učitelji, v prostorih naše šole.

Kako bo naše in vaše delo potekalo po novoletnih praznikih, v tem trenutku še ni znano. Kakorkoli bo že potekal pouk, se vidimo 4. januarja 2021, pa naj bo to v živo ali na daljavo.

Do takrat pa pazite nase in na svoje najdražje. Želim vam, da preživite praznike v čim bolj sproščenem vzdušju, si pri tem privoščite kakšno razvedrilo in si polepšate praznične dni z dobrimi željami za prihodnje leto.

SREČNO, PREDVSEM PA ZDRAVO LETO 2021 IN NA ČIM PREJŠNJE SREČANJE V ŽIVO!

Dostopnost