Šolski center Rogaška Slatina jutri, 27. 1. 2022, ob 19.00 v sodelovanju z ekipo PRO-MIND organizira predstavitev steklarskih programov.

Kako predstavitve potekajo?

Vsi učenci, ki bi jih zanimala predstavitev, se prijavijo na spletni obrazec, saj le prijavljeni dobijo povezavo. Na predstavitev se lahko prijavijo tudi starši in/ali drugi strokovni delavci. Ob prijavi lahko napišejo vsa vprašanja, ki jih zanimajo glede programa in šole ter vseh drugih informacij.

Na sami predstavitvi bodo na vprašanja o poteku šole odgovarjali dijaki, saj bodo poslušalci-učenci le na ta način dobili informacije iz prve roke in osebne izkušnje, kako poteka šolanje na tem programu. Na predstavitvi bom prisotna tudi svetovalna delavka, ki se bom z odgovori pridružila le, če bodo vprašanja poslušalcev presegala seznanitev z informacijami dijakov. Na sami predstavitvi bodo lahko imeli vsi poslušalci sklopljene mikrofone in kamere, tekom predstavitve pa bodo lahko postavljali dodatna vprašanja v pogovorno okno.

Povezavo do predstavitve bodo udeleženci (učenci, starši, strokovni delavci) dobili na dan dogodka, približno 2 uri pred predstavitvijo (torej okoli 17:00 ure).

Celotno predstavitev bo moderiral Miha Indihar, po poklicu magister socialnega dela z družino in magister zakonskih in družinskih študij, zaposlen v dijaškem domu (v Ljubljani), ki že od lanskega šolskega leta za maturante organizira odlične predstavitve študijskih programov, letos pa je svoje delo razširil tudi na osnovnošolsko populacijo.

Omenjeni sistem se je med dijaki izkazal za izjemno popularnega in učinkovitega, saj dijaki in karierni delavci vseskozi posredujejo povratna sporočila in vprašanja oziroma želje o preostalih predstavitvah.

Dijaki svojo prijavo na predstavitev oddajo preko google obrazca.

Dostopnost