Drage učenke in učenci!

Pouk na daljavo teče in zdaj ste najbrž že prav vsi izurjeni v tem. Spletne učilnice, video ure, Teamsi, Zoom in še kaj. Utečeno, ni kaj.
Učitelji sproti poročajo o vašem delu in če kdo kdaj malce »zaspi«, ga pač podrezamo, da spanec ni predolg, kajti velika škoda bi bila, če bi popolnoma pozabili na šolo in na možnosti, ki nam jih, kljub situaciji, nudi tehnologija. Ostali bi brez znanja in s tem ne bi imeli možnosti razvijati svojih potencialov. Tega pa si nihče od nas ne želi.
Zato le pridno sodelujte, rešujte naloge, sprašujte, raziskujte, brskajte in nahranite svojo radovednost, ne glede na to, kako dolgo se bomo še srečevali samo na daljavo. Pri tem pa, seveda, ne pozabite nase, na svoje zdravje in gibanje v naravi, na branje knjig, na igro in zabavo, kolikor vam čas dopušča. Tudi to je del učenja in pridobivanja izkušenj za življenje.
Še vsaj en teden bomo delali tako, v virtualnem svetu. Pri tem vas še pozivamo, da pri video urah upoštevate PRAVILA ZA POUK NA DALJAVO, ki so objavljena na spletni strani šole, saj moramo ohraniti spoštljive in dobre medsebojne odnose, četudi se gledamo samo preko računalniških ekranov.
Mi si zelo želimo, da bi se situacija čim prej normalizirala in da bi spet skupaj z vami dopoldneve preživljali v šolskih prostorih. Držimo pesti, da bo kmalu tako.

Še naprej pazite nase! In ostanite zdravi!

Vodstvo in kolektiv OŠ Nazarje

Dostopnost