Drage učenke in učenci!

Za nami sta dva meseca šolskega dela V tem času ste pridobivali znanje, hkrati pa tudi razvijali digitalne kompetence in se seznanjali z načini izobraževanja na daljavo. Nekateri med vami ste v zadnjem tednu že preizkusili svoje spretnosti v dogovorjenih spletnih okoljih in veseli smo, da ste se v večini odlično znašli in vzpostavili stike z učitelji.

Zavedamo se, da smo vas v začetnih tednih letošnjega šolskega leta zasuli z različnimi informacijami in vas ves čas spodbujali k upoštevanju ukrepov za zaščito lastnega zdravja in zdravja vseh okoli vas in da je bilo vse skupaj precej naporno.

Pred nami so zaslužene jesenske počitnice. V prihodnjem tednu je čas za razbremenitev in sprostitev, zaradi razmer v državi sicer v družinskem okolju v bližini vašega doma. Kako bo potekal vzgojno-izobraževalni proces po enotedenskih počitnicah trenutno še ni znano, vendar smo prepričani, da smo vsi skupaj dobro pripravljeni, pa karkoli nas v novembru že čaka. O navodilih, ki jih bomo prejeli, vas bomo sproti obveščali na šolski spletni in šolski Facebook strani. Mi si vsekakor želimo, da bi se kmalu spet srečali v živo, v prostorih naše in vaše šole.

Do takrat pa skrbno pazite nase in na vse, ki jih imate radi! In OSTANITE ZDRAVI!!!

Vodstvo in kolektiv OŠ Nazarje

Dostopnost