Drage učenke in učenci, spoštovani starši!

Najprej vsem še enkrat vse lepo, obilo zdravja, ljubezni in pozitivne energije v novem letu!

Naše srčne želje, da bi se po božično-novoletnih počitnicah srečali v prostorih šole, se, žal, še vedno niso uresničile. Pouk bo tudi v prihodnjem tednu (od 11. 1. do 15. 1. 2021) še vedno potekal tako, kot smo ga izvajali doslej, torej na daljavo. In tako bo, po obvestilih pristojnega ministrstva, menda vsaj še do 18. 1. 2021.

Drage učenke in učenci! Zavedamo se, da takšna oblika šolanja, kot jo izvajamo že tretji mesec zapored, prinaša s seboj veliko mero odgovornosti, ki jo morate prevzeti in da od vas terja veliko večje napore, kot sicer. Sedenje pred računalnikom, sodelovanje v video urah, pisanje nalog in pošiljanje rešitev po elektronski pošti in še kaj, je precejšnja dodatna obremenitev za vse vas, tudi za vaše starše.

Do sedaj ste se pri vsem naštetem odlično izkazali. Učitelji poročajo o vašem trudu pri pridobivanju znanja in o napredku, ki ga pri tem dosegate. Zadovoljni smo z vašim sodelovanjem, saj vas večina redno in sproti opravlja svoje šolske obveznosti, kar kaže na to, da ste nase prevzeli odgovornost za lastni napredek v znanju. To pa je vredno vse pohvale in veseli smo, da razvoj svojih potencialov jemljete tako resno. In moramo priznati, da smo ponosni na vas!

Kljub vsemu pa bo potrebno vztrajati še naprej. Treba bo zbrati moči in poiskati energijo za nadaljevanje, na enak način in v enakem tempu, kot smo to počeli do sedaj. Svoje znanje boste lahko nadgrajevali samo, če si boste dovolili biti radovedni in vedoželjni, s čimer boste razvijali tudi vse svoje potenciale, ki bodo vplivali na vašo prihodnost. Zatorej… pogumno, odločno in vztrajno naprej. Mi smo tukaj za vas. Na vas pa je, da izkoristite vse razpoložljive možnosti, brskate po spletnih učilnicah, se priključujete video uram in aktivno sodelujete z učitelji, ki so vam pripravljeni pomagati tudi takrat, ko se kje kaj zatakne.

Spoštovani starši! Ob tem naj izkoristimo priložnost tudi za to, da se vam zahvalimo za razumevanje, potrpljenje, sodelovanje in pomoč. Prelevili ste se v učitelje, motivatorje, usmerjevalce, pogosto tudi v psihologe. Vaša vloga pri izobraževanju na daljavo je neprecenljive vrednosti. Brez vas ne bi zmogli, zato vam IZ SRCA izrekamo ENO VELIKO ZAHVALO!

Vodstvo in kolektiv OŠ Nazarje

Dostopnost