Drage učenke in učenci, spoštovani starši!

Šolsko leto, ki se izteka, je bilo resnično leto, kot ga še ni bilo. Leto, ki je s seboj prinašalo skorajda vsakodnevne spremembe, od vseh nas zahtevalo sprotno dnevno prilagajanje in usklajevanje, veliko mero razumevanja in predvsem potrpljenja. Divji ritem »koronskega« leta nas je premetaval sem in tja, preizkušal naše in vaše moči in zmogljivosti ter nam včasih dajal občutek, da nič več ni tako, kot smo vajeni in da je vse kar naredimo, v nekem trenutku prav, v naslednjem pa že narobe.

Za nami je torej leto, ki je skoraj vsak dan pred nas postavljalo številne izzive in ovire, a smo jih s trudom, veliko mero pozitivne energije in dobro voljo uspeli premagati.

Ob tej priložnosti bi se želela zahvaliti vam, dragi starši, ki ste svojim otrokom ves čas stali ob strani in jih spodbujali, da tudi v najtežjih trenutkih in najbolj napornih dneh tega leta, niso vrgli puške v koruzo, temveč so vztrajali in uspešno prispeli do želenega cilja. Hkrati velja zahvala vsem tudi za potrpljenje, razumevanje in sodelovanje s šolo, ki je bilo v času pouka na daljavo še posebej pomembno. Mi smo se trudili po svojih najboljših močeh, a brez vaše pomoči in podpore ne bi zmogli.

Iz srca hvala tudi vsem mojim sodelavkam in sodelavcem, ki so vse leto, v živo ali na daljavo, predano in nesebično opravljali svoje poslanstvo, pogosto tudi na račun zasebnega življenja in prostega časa, z mislijo, da lahko samo s skupnimi močmi zagotovimo varno in spodbudno učno okolje za vaše in naše otroke. V ponos in čast mi je delati s tako srčno in predano ekipo!

In nenazadnje gre pohvala in zahvala tudi vsem našim učenkam in učencem. Pot, ki ste jo prehodili v tem šolskem letu, je bila precej dolga, z mnogo ovinki in stranpotmi, z vzponi in spusti, marsikdaj na prvi pogled neprehodna. Bližnjic ni bilo mogoče ubirati. Morali ste zbrati vse moči in oblico trdne volje, da ste s pomočjo smerokazov, s katerimi smo vas usmerjali, potovali v pravo smer. S pomočjo učiteljev in ob podpori staršev vam je kljub vsem oviram uspelo prikorakati do cilja, za kar vam iskreno čestitamo.

Ob koncu pa naj vam vsem skupaj zaželim le še veliko lepih trenutkov v brezskrbnih počitniških dneh, ki smo si jih vsi skupaj prav pošteno zaslužili. Pazite nase in uživajte!

Vesna Lešnik, ravnateljica

Dostopnost