Tudi letos na Gimnaziji Celje – Center pripravljamo aktivnosti za osnovnošolce z željo, da jim šolo in njene dijake ter učitelje čim bolje predstavimo. Ker še ne vemo, kako bodo letos potekali informativni dnevi, smo se odločili, da določene dejavnosti pripravimo v spletni obliki, določene pa v živo, o vsem pa vas bomo redno obveščali. Vzpostavili smo tudi podstran na naši spletni strani (https://www.gcc.si/vpis-na-gcc-2022-2023/), ker bomo redno objavljali vsa vabila in novice vezane na vpis v srednjo šolo.

Z veseljem bomo na šoli sprejeli manjše skupine učencev oz. posamezne učence. Če bi želeli obiskati našo GCC, stopite v stik z našo svetovalno službo (info@gcc.si). Če želite, pa lahko tudi obiščemo vašo šolo z našimi dijaki, vašimi nekdanjimi učenci, in predstavimo GCC oz. skupaj z vami pripravimo kakšno dejavnost. 

DAN ODPRTIH VRAT UMETNIŠKE GIMNAZIJE LIKOVNE SMERI (30. 11.) IN LIKOVNI NATEČAJ

Želela bi vas obvestiti o tradicionalnih novembrskih dejavnostih, ki jih bo na GCC pripravil naš oddelek umetniške gimnazije. Tudi letošnje leto bomo za vse učenke in učence, ki jih zanima vpis na program umetniška gimnazija – likovna smer pripravili Dan odprtih vrat, in sicer v spletni obliki v torek, 30. 11., ob 15. uri. Vse informacije najdete v vabilu in pa na TEJ POVEZAVI. E-prijave na Dan odprtih vrat zbiramo do 24. 11.

Dogodek smo tudi letos povezali z likovnim natečajem LEPOTA SOBIVANJA – MOJA NAJLJUBŠA ŽIVAL. Rok za oddajo izdelkov je 25. 11., vsa navodila pa najdete na TEJ POVEZAVI.

Dostopnost