Na Gimnaziji Celje – Center tudi letošnje šolsko leto za devetošolke in devetošolce pripravljamo vrsto spletni aktivnosti s predstavitvami šole in naših projektov, z današnjim dnem pa začenjamo tudi z zanimivimi spletnimi nagradnimi kvizi, ki jih bomo objavljali vsaka dva tedna. Vse informacije povezane z vpisom v srednjo šolo bomo objavljali na naši vpisni spletni strani https://info.gcc.si – na tej spletni strani je objavljen tudi koledar z vsemi dogodki, ki jih pripravljamo v prihodnjih dneh, tednih in mesecih. Spletno stran bomo sproti dopolnjevali.

Z veseljem bomo na šoli sprejeli manjše skupine učencev oz. posamezne učence, v kolikor bi želeli obiskati našo GCC. Če želite, lahko tudi obiščemo vašo šolo z našimi dijaki, vašimi nekdanjimi učenci, in predstavimo GCC oz. skupaj z vami pripravimo kakšno dejavnost. Vsi naši kontakti so objavljeni na TEJ POVEZAVI. Če bodo razmere dopuščale, bomo 11. in 12. 1. 2022 organizirali tudi dneve odprtih vrat za manjše skupine učencev v popoldanskem času.

SPLETNI DAN ODPRTIH VRAT UMETNIŠKE GIMNAZIJE – LIKOVNE SMERI (30. 11.) IN LIKOVNI NATEČAJ

Za vse učenke in učence, ki jih zanima vpis na program umetniška gimnazija – likovna smer, bomo pripravili Dan odprtih vrat, in sicer v spletni obliki v torek, 30. 11., ob 15. uri. Vse informacije najdete na TEJ POVEZAVI. E-prijave na Dan odprtih vrat zbiramo do 24. 11.

PRVI NAGRADNI SPLETNI KVIZ – DRUŽBOSLOVNA GCC

Med 22. 11. in 5. 12. lahko učenci sodelujejo v prvem nagradnem kvizu na temo družboslovja https://www.gcc.si/quiz/druzboslovni-kviz/

Računalniško bomo izžrebali tri nagrajence in jim po pošti poslali nagrade. Nagradne kvize bomo objavljali vsaka dva tedna do konca marca 2022.

Dostopnost