Dragi osnovnošolci!

 

Na Gimnaziji Celje – Center (GCC) se intenzivno pripravljamo na informativne dni, ki bodo letos v petek, 17. 2. in soboto, 18. 2. 2023. Že pred informativnimi dnevi pa na GCC pripravljamo veliko dejavnosti, s katerimi vam želimo približati naše programe.

Tako vas prihodnji teden vabimo na Sprehode po GCC (17., 18. in 19. 1. ob 17.00 in 18.15) – na sprehod z dijaki in učitelji se lahko prijavite tukaj, kjer najdete tudi več informacij: https://info.gcc.si/sprehodi-se-po-gcc/. Vabljeni v našo družbo!

Do 25. 1. so vam na voljo štirje kvizi, ki povezujejo tuje jezike na GCC – angleščina (https://www.gcc.si/quiz/how-well-do-you-know-the-british-culture/), nemščina (https://www.gcc.si/quiz/kviz-iz-poznavanja-nemsko-govorecih-dezel-in-znanja-nemscine/), španščina (https://www.gcc.si/quiz/yo-%e2%99%a5-espanol/) in ruščina (https://www.gcc.si/quiz/tretji-kviz/). Zmagovalce kvizov čakajo simpatične nagrade 😊.

Še več informacij o tujih jezikih na GCC boste dobili v ponedeljek, 23. 1. ob 18h, ko pripravljamo spletni večer Tuji jeziki na GCC, kjer boste s profesorji in dijaki kramljali o tujih jezikih, ki jih imamo na šoli. Prijave zbiramo na https://info.gcc.si/tuji-jeziki-na-gcc/.

V februarju pa načrtujemo še dva spletna večera, in sicer:

Več informacij o njiju najdete na priloženih povezavah.

Marca pa nas čaka še MEPI popoldne na GCC (14. 3., 17.00). Informacije o dogodku bomo objavili na spletni strani šole.

Vabimo vas, da izkoristite priložnosti za obisk naše šole in se pridružite različnim dogodkom, ki jih pripravljamo za vas z namenom, da se seznanite s programi, z delovanjem šole, z učitelji in dijaki in s pomočjo vseh informacij in izkušenj, ki jih boste nabrali, dobro izberete svojo pot po končani osnovni šoli.

Če imate še kakšno vprašanje glede dogodkov, vpisa ali potrebujete informacijo, ki je drugje ne najdete, smo za vas dosegljivi na spodnjih kontaktih.

Telefon: 03 428 57 00 (tajništvo), 03 428 57 11, 03 428 57 15 (šolska svetovalna služba)

Email: info@gcc.si

Spletna stran: www.gcc.si

Veselimo se srečanja z vami.

 

Lep pozdrav
Rok Lipnik

Dostopnost